Już 12 października, w Warszawie odbędzie się Kongres Szefów Kuchni. To jednodniowe wydarzenie zrzesza szefów kuchni z całej Polski, aby podwyższyli swoje kompetencje zawodowe, doświadczyli aktualnych trendów w gastronomii czy wymienili swoje doświadczenia.
W ciągu ośmiu godzin dowiesz się jak zmienia się rynek pracy i czego możesz się spodziewać w najbliższych miesiącach. Z jakiego wsparcia możesz skorzystać niezależnie czy prowadzisz małą restauracje czy duży catering. Jak komunikować się jako szef, menadżer czy lider ze swoim zespołem czy zastępcą, tak abyś mógł zostawić firmę w ich ręce.
Poprzednia edycja to ponad 6000 gości. Kilkunastu prelegentów i wiele godzin wykładów oraz spotkań w kuluarach. W tym roku również u nas na stoisku nr 33 wraz z WAMMA POLAND i zaproszonym przez nas Szefem kuchni Marcinem Szukajem z Kuchni by Marcin Szukaj doświadczysz fuzji smaków i aromatów. Marcin to osoba, która zdobyła już dwukrotnie nagrodę Złotego Widelca (2020 i 2021) oraz tegoroczna nagrodę specjalną Najlepszego Szefa Kuchni 2021.
Tego dnia przygotujemy prawdziwie libański hummus z oryginalnym lawaszem. Moc świeżych makaronów na bazie oryginalnych włoskich mąk i dużej ilości jaja, dzięki temu będą smakowały wyśmienicie oraz prawdziwie włoskie lody. Lody “gelato” przygotowane na bazie śmietany, mleka i cukru z dodatkiem owoców, warzyw czy ziół. Bez sztucznych dodatków i innych ulepszaczy. Takie lody uczą robić tylko włosi. Dlatego też przygotujemy wszystko na oryginalnie włoskich urządzeniach, które możliwe są do zakupu w dystrybucji WAMMA.
Aby wziąć udział w wydarzeniu trzeba zarejestrować swój udział na stronie Kongresu Szefów Kuchni, dzięki temu wejdziesz bezpłatnie.